WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor de kleinste EK-fans: zo maak je een voetbalkamer

Is jouw zoon of dochter compleet in oranje gehuld voor alle EK wedstrijden? Dan maak je hem of haar vast blij met een kinderkamer in voetbalstijl. Van stadion tot kleedkamer: zo maak je er een sportief walhalla van.

vtwonen 07-2014 | sportieve kinderkamer met een geruit behang en locker en bal
Kast Ikea PS 2014, gymmat Plufsig, evenwichtsbank Ikea PS 2014, set kledinghangers Bumerang (Ikea). Oude gymbok (Brût Amsterdam). Houten gymringen MP122 en gymbal van Adidas Ø 65 cm (www.muscle-power.nl). Oude leren gymballen en leren bokshandschoen (Spoor 38). Leren trainingsbal met leren lus en kegel (Neef Louis). Zwarte kist in kast (Combitex). Het dessin is geschilderd in muurverf grijs Plummett 272, zwart Off-Black 57, wit Strong White 2001 (Farrow & Ball). Gestreept vest (Petit Bateau). Gympen New Balance (Maison NL).

Hup Holland hup

Heeft je kroost de juichcape en stickers al op zak, dan is de beurt aan de slaapkamer! Te beginnen bij de plek waar ze het meeste tijd doorbrengen: het bed. Online zijn er genoeg dekbedovertrekken met voetbalthema te vinden, zoals een dekbedovertrek met goal of dit oranje EK dekbedovertrek.

Goalllll!

Heb je genoeg ruimte op de voetbal kinderkamer? Dan is er een item waar ieder kind een gat voor in de lucht springt: een voetbaltafel. Maar tweedehands exemplaren vind je natuurlijk ook op Marktplaats.

DIY bed

Ben je een beetje handig? Maak dan een goalbed voor je zoon of dochter. Of pak het iets makkelijker aan met een hemelbed: haal de gordijnen eraf en vervang die door een voetbalnet! Origineel en goed te doen.

Decoratie

Het EK is natuurlijk maar een tijdelijke rage, er zijn er ook genoeg manieren om de kamer speciaal voor het EK te versieren. Na het kampioenschap haal je de oranje vlaggetjes er weer af en dan is de kamer zo weer de oude.

LEES OOK
Dit moet je in huis hebben voor de ultieme EK kijkervaring

nog meer: wooninspiratie