WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen vloer Loft voor het perfecte loftgevoel

Het loft-type gaat voor een mix van design en industrieel en een tikkeltje bohemian hier en daar. De perfecte basis is een strakke vloer met een puur loftgevoel. De vloer Loft in de kleur Kiezel heeft een grijs-witte tint die je gemakkelijk combineert met alle kleuren van de regenboog, maar die ton-sur-ton misschien nog wel het best tot zijn recht komt.

vtwonen vloer Loft

vtwonen vloer Loft

Ben je een liefhebber van lichte kleuren én van makkelijk wonen? Dan is de gladde vloer Loft in de kleur Zand precies de vloer voor in jouw huis. Deze kleur past bij elke stijl, of je nu gaat voor soft design met een vleugje landelijk of juist voor city chic.

Wanneer je echt gek bent op kleur kun je kiezen voor de kleur Olijf. Deze vloer met een verwassen warme groentint, verdraagt héél goed kleur en dessin en laat je meubels extra mooi uitkomen.

Kliklaminaat van vtwonen vloeren

De Loft vloeren staan voor industrieel, strak en glad en zijn verkrijgbaar in de kleuren Zand, Olijf en Kiezel. De vloeren hebben een geluidsreducerende onderlaag met een lameldikte van 9 mm. Op de vloeren zit 25 jaar garantie. De vtwonen vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op www.karwei.nl.

 

nog meer: wooninspiratie