vtwonen vloer Loft voor het perfecte loftgevoel

Het loft-type gaat voor een mix van design en industrieel en een tikkeltje bohemian hier en daar. De perfecte basis is een strakke vloer met een puur loftgevoel. De vloer Loft in de kleur Kiezel heeft een grijs-witte tint die je gemakkelijk combineert met alle kleuren van de regenboog, maar die ton-sur-ton misschien nog wel het best tot zijn recht komt.

vtwonen vloer Loft

vtwonen vloer Loft

Ben je een liefhebber van lichte kleuren én van makkelijk wonen? Dan is de gladde vloer Loft in de kleur Zand precies de vloer voor in jouw huis. Deze kleur past bij elke stijl, of je nu gaat voor soft design met een vleugje landelijk of juist voor city chic.

Wanneer je echt gek bent op kleur kun je kiezen voor de kleur Olijf. Deze vloer met een verwassen warme groentint, verdraagt héél goed kleur en dessin en laat je meubels extra mooi uitkomen.

Kliklaminaat van vtwonen vloeren

De Loft vloeren staan voor industrieel, strak en glad en zijn verkrijgbaar in de kleuren Zand, Olijf en Kiezel. De vloeren hebben een geluidsreducerende onderlaag met een lameldikte van 9 mm. Op de vloeren zit 25 jaar garantie. De vtwonen vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op www.karwei.nl.

 

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Romy op 20 augustus 2018 om 14:04

Ook wij hebben onlangs deze laminaat vloer gekocht. Ondanks dat jullie in de berichten hieronder aangeven dat de laminaatvloer op dit moment geen problemen zouden moeten opleveren is dit wel het geval. Hij kiert op heel veel plekken en er breken nu al stukjes vloer af. Heel veel mensen blijken deze klacht te hebben. Wat kunnen jullie hieraan doen?

>

vtwonen op 23 augustus 2018 om 07:58

Beste Romy, we willen je adviseren om terug te gaan naar daar waar je de vloer hebt gekocht. Zij zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing!

>

Jeffrey op 20 mei 2018 om 14:23

vtwonen op 16 mei 2018 om 07:57
Beste Bea, het kan inderdaad zijn dat je klachten terugvindt op internet. Maar als het goed is, zijn dat geen recente berichten. Onze laminaatvloeren zouden op dit moment geen problemen met zich mee moeten brengen.


DUS vtwonen geeft TOE dat de vloer van uitermate slechte kwaliteit is?
Dat ik totaal bijna 1.000 euro heb betaald voor de vloer, ik na klachten in 2013/2014 totaal niet ben geholpen door zowel Karwei als vtwonen, dat ik op een moment maar heb opgegeven omdat het eindeloze strijd zou worden waarbij ik toch aan het kortste eind zou trekken, nu vtwonen vrolijk toegeeft dat de vloeren (dan niet toentertijd) van slechte kwaliteit zijn?

>

vtwonen op 22 mei 2018 om 07:16

Beste Jeffrey, dwalen er klachten rond op het internet? Ja. Dus het kan inderdaad zijn dat je klachten terugvindt. Zijn er veel recente berichten? Nee, niet dat wij terug kunnen vinden. Dus. Onze conclusie voor nu, onze laminaatvloeren zouden op dit moment geen klachten met zich mee moeten brengen. Bedankt voor jouw vrolijke berichtje. Wij staan nog altijd achter onze vloeren! Van toen en nu.

>

Bea op 29 april 2018 om 17:50

Ik schrik erg van alle negatieve verhalen over het laminaat van VT wonen. Het kan toch niet dat de vloer dan nog steeds wordt verkocht als het inderdaad zo slecht is? Wij willen eigenlijk gaan voor de kleur Spaat, maar ik heb inmiddels grote twijfel of we dit wel moeten doen? Wie kan deze twijfel wegnemen?

>

vtwonen op 16 mei 2018 om 07:57

Beste Bea, het kan inderdaad zijn dat je klachten terugvindt op internet. Maar als het goed is, zijn dat geen recente berichten. Onze laminaatvloeren zouden op dit moment geen problemen met zich mee moeten brengen.

>

Mar op 11 september 2017 om 21:03

Ongelooflijk inderdaad dat deze vloer nog steeds verkocht wordt. Wij hebben destijds onze rechtsbijstand in moeten schakelen want zowel VT wonen als leverancier Fetim Group doen niets! Onze lokale Karwei vestiging probeerde nog iets maar liep tegen de landelijke Karwei afspraken aan. En dat terwijl de kwaliteit van deze vloer werkelijk verschrikkelijk is!

>

Els op 8 september 2017 om 09:27

Wij hebben nadat we klachten hadden over VTwonen laminaat deze verwijderd en zijn wij naar interieurzaak gegaan en hebben daar laminaat van Douwes dekker gekocht. Waren ietjes duurder uit, maar ligt nu hier al bjna weer anderhalf jaar en je ziet er ng steeds niets aan, zo mooi blijft deze. Veel betere kwaliteit

>

sanne op 17 augustus 2017 om 08:50

Dag, ik zou de vloer zeker niet kopen. Schandalig dat deze vloer nog verkocht wordt.. Ik snap VT wonen en Karwei niet in deze. Zoveel klachten en niemand die ook maar iets vervangen of vergoed heeft gekregen. Toch bizar dat dit kan, na zoveel klachten. Je vervangt je vloer (terwijl die nog goed is) omdat je inderdaad valt voor deze prachtige vloer, twee dagen blijdschap en dan begint de ellende al. Een 'expert' komt kijken en nee het ligt allemaal aan het leggen.... Zo 2000 euro weggegooid en zoek het maar uit... En dan wetende dat zoveel mensen dit probleem hebben.... Bizar!

>

Kim op 10 augustus 2017 om 15:32

Hele mooie vloer maar na het lezen van vele negatieve reacties wil ik deze vloer gewoon niet meer kopen... iemand iets vergelijkbaars gevonden?

>

Anoniem op 14 april 2017 om 08:21

Hallo,

Is er inmiddels een nieuwe productie van de vloer? Aangezien hij veelvuldig word verkocht volgend mij en je dit soort problemen natuurlijk niet wil.

Wat voor een ondervloer werkt het beste bij deze vloer?

>

Anoniem op 14 april 2017 om 08:48

Beste Sonja, de vloer wordt nog steeds verkocht. Onder andere bij KARWEI. Daar kunnen ze je ook op weg helpen met de juiste ondervloer en alles wat er verder bij komt kijken.

>

Anoniem op 10 april 2017 om 10:03

ik heb een laminaat vloer besteld bij karwei maar lees nu op radar forum allemaal negatieve reacties. kunt u me daar duidelijkheid over geven?
ik hoop iets van jullie te horen.

>

Anoniem op 11 april 2017 om 07:02

Beste, mocht je problemen ondervinden met onze vloer dan bieden we daar allereerst onze excuses voor aan! Heel vervelend... We willen je wel vragen om eerst contact op te nemen met het verkooppunt om te zoeken naar een passende oplossing.

>

Anoniem op 4 april 2017 om 21:16

Kunt u aanageven hoeveel decibel de geïntegreerde ondervloer reduceert? Is dit minimaal 10 dB?

>

Anoniem op 5 april 2017 om 08:27

Beste Flore, voor specialistische vragen zoals deze willen je doorverwijzen naar Karwei. Zij hebben de kennis en kunnen je daar veel meer over vertellen dan wij.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties