kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kleur op de vloer!

Kleur op de vloer, massaal heeft de laatste 15 jaar `de houten vloer` Nederland veroverd. Van goedkope vloerdelen tot duur hardhout. Allemaal mooi op hun eigen manier. Ondanks het feit dat het bij veel mensen, toch nog, `vloeken in de kerk blijk te zijn`(want zonde van het hout)…… is het geweldig om zo´n houten vloer te verven.

kleur-op-de-vloer

Wat mij betreft gewoon zwart, wit of grijs dekkend. Maar volgens mijn kinderen liever in een steviger kleur, en liefst verschillend per plank, of met dessin. Natuurlijk kan in de gekleurde olie zetten ook en er is een enorme verscheidenheid aan transparante lakken.

Mogelijkheden te over dus. Een vloer kan een echte blikvanger zijn, laat de rest van de kamer rustiger en focus eens op de vloer.

Zoveél mogelijkheden en zó bereikbaar, met geweldig resultaat. In deze tijden waarin we allemaal denken op de kleintjes te moeten letten, groot resultaat met een kleine investering, namelijk een pot vloerverf.

En dan zijn we toch weer terug bij het feit, dat voor ons huis, grijs, zwart en wit prachtige kleuren zijn die zich geweldig voegen in subtiele of stevige kleurpaletten. Een geverfde vloer geeft een ruimte een volkomen andere, onverwachte uitstraling. Daarbij geeft goed geverfd hout een heerlijk luxe en bijna slagroomachtig lobbig gevoel.

Je begrijpt wat ik binnenkort ga doen. `Hij` wordt licht grijs, wit is me wat te besmettelijk. Boven misschien zwart, want daar is het lichter. Werk aan de winkel !!

… trouwens over het feit dat een plafond bij voorkeur wit moet zijn, kan je ook van mening verschillen, maar daarover volgende keer meer!

nog meer: wooninspiratie