vtwonen

Vloertje leggen

Van tegels tot beton, van tapijt tot marmoleum. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak, het heeft allemaal invloed op de sfeer. Want een mooi interieur begint bij een goede basis.

vloer leggen
vloer leggen
vloer leggen

Wil je een vloer leggen? Wij verzamelden 81 ideeën en stopten deze in de grote shoppingproductie in het februarinummer van vtwonen. Wat dacht je van… 

… kliklaminaat Loft Kiezel uit de huiscollectie van vtwonen. Op zwarte en witte vloeren is vuil sneller te zien. Ben je geen poetsfanaat, ga dan voor een andere kleur, per m² € 24,99 (Karwei).

… Novilon Pure Grey. Kinderen in huis die spelen en razen? Neem een zachte en/of geluiddempende vloer. Het dessin van deze vloer is natuurgetrouw door het extra diepe reliëf. Ook verkrijgbaar in warm bruin (Pure Barn) en lichtgrijs (Pure White) per m² € 34,95.

…tegelvloer Loft Grey uit eigen huiscollectie. Een tegelvloer is mooi aan te vullen met een of meerdere vloerkleden. Dat geeft extra comfort en warmte. Door te kiezen voor dezelfde kleur in een tint lichter of donkerder blijft er eenheid, per m² € 49,75.

Bron: Fotografie Studio 5982

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Harriëtte op 23 mei 2014 om 12:21

Ik blijf toch het gekst op houten vloeren. Op http://www.houtenvloerenshop.nl hebben ze hele mooie! Ik zit al een tijdje te azen op zo'n mooie donkere vloer. Zo sfeervol, vooral met wat lichtere meubelen en accessoires erbij.

>

Schilderijhuis op 1 februari 2014 om 21:55

Nu nog een mooi handgeschilderd schilderij kopen bij Het Schilderijhuis.nl! www.hetschilderijhuis.nl

Shop suggesties

Inspiratie suggesties