WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vloertje leggen

Van tegels tot beton, van tapijt tot marmoleum. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak, het heeft allemaal invloed op de sfeer. Want een mooi interieur begint bij een goede basis.

vloer leggen

vloer leggen

vloer leggen

Wil je een vloer leggen? Wij verzamelden 81 ideeën en stopten deze in de grote shoppingproductie in het februarinummer van vtwonen. Wat dacht je van… 

… kliklaminaat Loft Kiezel uit de huiscollectie van vtwonen. Op zwarte en witte vloeren is vuil sneller te zien. Ben je geen poetsfanaat, ga dan voor een andere kleur, per m² € 24,99 (Karwei).

… Novilon Pure Grey. Kinderen in huis die spelen en razen? Neem een zachte en/of geluiddempende vloer. Het dessin van deze vloer is natuurgetrouw door het extra diepe reliëf. Ook verkrijgbaar in warm bruin (Pure Barn) en lichtgrijs (Pure White) per m² € 34,95.

…tegelvloer Loft Grey uit eigen huiscollectie. Een tegelvloer is mooi aan te vullen met een of meerdere vloerkleden. Dat geeft extra comfort en warmte. Door te kiezen voor dezelfde kleur in een tint lichter of donkerder blijft er eenheid, per m² € 49,75.

Bron: Fotografie Studio 5982

nog meer: wooninspiratie