kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wonderschoon: verlicht je huis met verschillende lichtbollen

Waarom maar één lamp als je er ook meerdere kunt ophangen en daarmee een nog grootser effect bereikt? Neem een van onze favoriete hanglampen: de lichtbol. Ze zijn er in alle soorten en maten: van gaas tot glas en metaal. Zo combineer je verschillende lichtbollen tot een geheel.

Metamorfose van gang in Weer verliefd op je huis, lichtbollen in gang met trap

Eén geheel

Een simpele glazen lichtbol kun je interessanter maken door meerder exemplaren aan te schaffen en in een groep bij elkaar te hangen. Een combinatie van verschillende formaten kan natuurlijk ook. Deze bundeling geeft het interieur meer dimensie, zeker wanneer de lampen in verschillende hoogtes worden opgehangen. Zo’n bundel van ronde lampen is perfect voor een saaie, lege hoek of boven de eettafel. Zo staan deze plekken meteen in de spotlights.

Verschillende lichtbollen

Je kunt er ook voor kiezen om verschillende lichtbollen te mixen en matchen. Een grote bol van glas, een wat kleinere lamp van gaas en nog wat andere lichtbollen van verschillende materialen. Zo oogt je interieur meteen sfeervol en huiselijk. Daarnaast zorgt de combinatie van verschillende stijlen ervoor dat het makkelijker wordt om andere materialen en woonstijlen toe te voegen aan je huis, je ziet het immers al terug in de lampen.

Tip: naast lampen, kun je ook een mix van eetkamerstoelen maken.

Shop de mooiste lichtbollen…

nog meer: wooninspiratie