WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stripes Only behang van Eijffinger

Deze week vind je in Behang van de week een behang uit de nieuwste behangcollectie van Eijffinger, Stripes Only. Zoals de naam al doet vermoeden is deze collectie gebaseerd op strepen! Deze Wallpower 320551 is een vrolijk gekleurde eye-catcher voor je interieur en geschikt voor diverse stijlen en ruimtes.

"
Smalle strepen, brede strepen. Horizontale, verticale of diagonale strepen. Strepen zijn er in vele soorten en maten. Kijk om je heen en ontdek ze in dagelijkse dingen. Van de natuur tot in de mode. Als je erop gaat letten kom je strepen werkelijk overal tegen. En strepen doen het ook erg goed in je interieur. Speels voor in de kinderkamer, maar ook prachtig voor de woonkamer of slaapkamer. De behangcollectie Stripes Only bestaat uit diverse dessins met strepen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het handige aan strepen is dat je de ruimte er breder of hoger mee kunt laten ogen. Heb je een kleine, smalle kamer die je graag iets groter wil laten lijken? Dan kan een behang met horizontale strepen de oplossing zijn. Door de horizontale strepen oogt de kamer namelijk breder! Het hierboven afgebeelde behang is niet verkrijgbaar als standaard behangrol, maar als wallpower. Deze Wallpower 320551 bestaat uit 4 panelen. Handig! Door de Smartpaper® kwaliteit kun je direct aan de slag met het insmeren van de muur.

Behang: Wallpower 320551 uit de collectie Stripes Only
Merk: Eijffinger
Kleur: Multi colour
Afmetingen: 1.86 x 2.80 meter (breedte x lengte)
Detail: één wallpower bestaat uit 4 panelen
Prijs: € 189,-
Meer info: www.eijffinger.com

nog meer: wooninspiratie