WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Grafische patronen van KEK Amsterdam

Bijzondere producten met een knipoog. Met de effecten en grafische patronen van KEK Amsterdam geef je elke ruimte een totaal nieuwe dimensie.

kek amsterdam grafisch behang

Verfrissend en inspirerend

Even geen neutrale kleuren of een neutrale print? Deze grafische prints vragen om aandacht! Met dit behang van KEK Amsterdam haal je de vrolijkheid zo van de rol op de muur. Kleurrijk voor in de slaapkamer maar ook verfrissend en inspirerend voor in de werkkamer! Het is wel aan te raden om de andere wanden neutraal te houden, zo maak je het totaalplaatje niet te druk. Wie krijgt er nou geen zomers gevoel bij dit behang?

KEK Amsterdam vliesbehang

Het vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon papierbehang. En het heeft nog meer fijne voordelen. Zo is dit vliesbehang milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Wanneer je de juiste lijm gebruikt, is het behang makkelijk aan te brengen en ook weer (droog) te verwijderen. Je kunt hiervoor de lijm Perfax Roze voor vliesbehang gebruiken. Fijn extraatje voor de kinderkamer: je kunt het gewoon met water afnemen. Ook de minder ervaren behanger kan hiermee aan de slag gaan, want de behangbanen zetten niet uit en krimpen ook niet. En wie wel wat hulp kan gebruiken, download de behanghandleiding voor dit soort behang.

Behang: Wallpaper 053
Collectie: Behang met grafische patronen
Merk: KEK Amsterdam
Afmeting: 8,3 m × 47,5 cm (h×b)
Soort behang: Vliesbehang
Kleur: Geel/groen/bruin
Patroon: herhaalt zich na 51,8 cm
Prijs: € 109,95 per rol
Meer info: www.kekamsterdam.nl

Bron: KEK Amsterdam

nog meer: wooninspiratie