WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Slapen onder de sterren

Slapen onder de sterren heeft iets magisch. Het staat vast op je bucketlist om één keer in je leven onder de blote sterrenhemel te slapen. Bijvoorbeeld in de Australische outback waar je zomaar onder een koepel van miljoenen sterren kan liggen of in Zuid-Afrika waar je luxueus in open lodges met uitzicht op de sterrenhemel kunt logeren. Op een Grieks strand of gewoon in Noordwijk aan zee kun je op een heldere avond trouwens ook prima ’s nachts sterren staren. (promotie)

slapen ></p><div id=

Thuis een plek onder de sterren

Geen zin om zover te reizen, een hekel aan zand tussen je tenen of kriebelbeestjes in je slaapzak, dan kun je ook thuis een plek onder de sterren creëren. Met VELUX producten is dit gemakkelijker te realiseren dan je denkt. Staat je bed onder een schuin dak, denk dan eens aan het plaatsen van dakramen zowel naast als boven elkaar. Slaap je onder een plat dak dan biedt een lichtkoepel uitkomst. Zo krijg je niet alleen meer licht, lucht en ruimte in je slaapkamer, maar kun je ’s nachts ook nog genieten van een fantastisch uitzicht op de sterrenhemel.

Je bed niet uit

Als je behoefte hebt aan meer duisternis: alle VELUX dakramen en lichtkoepels kunnen worden voorzien van hippe raamdecoratie zoals bijvoorbeeld op afstand bedienbare verduisterende rolgordijnen. Helemaal te gek: zowel de dakramen als verduisterende rolgordijnen worden bediend met een innovatieve bedieningstablet. Je hoeft je bed dus echt niet uit! Zie je het al voor je? Romantisch met je lief onder de Melkweg. In plaats van schaapjes, sterren tellend in slaap vallen. Dromen onder de Grote en Kleine beer en slapen terwijl Sirius over je waakt. Kijk voor nog veel meer inspirerende ideeën voor slapen onder de sterren op

Over Velux

Velux dakramen, lichtkoepels en lichtstraten zijn echt een begrip. Al ruim 70 jaar creëert Velux met behulp van daglicht, frisse lucht en meer ruimte betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Ook voor bijpassende artikelen, zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten, kun je bij Velux terecht. En tot 1 juli kun je profiteren van tot wel € 400,- cashback op diverse Velux actieproducten.

Bron: in samenwerking met Velux

nog meer: wooninspiratie