WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Valentijnscadeaus waarmee je het hart van je lief verovert

Chocola en rozen allemaal al eens gedaan? Niks mis met die cadeaus natuurlijk (integendeel), maar een tikje origineler kan misschien wel. Met deze valentijnscadeaus verras je je partner op Valentijnsdag echt.

Persoonlijk

De beste cadeaus zijn persoonlijk en laten zien dat je er over na hebt gedacht. Dat hoeft geen rib uit je lijf te betekenen. Natuurlijk weet je als geen ander waar je partner blij van wordt, maar we durven het wel aan een paar suggesties te geven voor het geval je om ideeën verlegen zit.

Leuk voor haar:

Valentijnscadeaus -Fabienne Chapot

Kleur en warmte

Of je Valentijnsdag nou een commerciële feestdag vindt of niet: het is wel een prima excuus om middenin de koude winter je heus te voorzien van wat meer kleur en warmte. Sla de rozenblaadjes en waxinelichtjes in de vorm van een hart over en ga voor zachte kussens, messing kandelaars die het huis warmte geven of een grote mok met een afbeelding van haar sterrenbeeld. Mannen zijn (bijna) altijd blij met een praktisch cadeau. Zeker wanneer een praktisch item in een hip jasje is gestoken. En als je het écht niet meer weet, zit je met een handgeschreven kaartje altijd goed.

Leuk voor hem:

Bron: 1. Riverdale | 2. Fabienne Chapot

nog meer: wooninspiratie