WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak je balkon of terras lenteklaar met deze musthaves

Meer zon betekent vaak meer tijd buiten spenderen. Maar is jouw terras, tuin of balkon daar al helemaal klaar voor of kun je nog wat nieuwe accessoires of meubels gebruiken? Wij maakten een lijstje met lente items waarmee je het buiten nog gezelliger maakt. Dit zijn de musthaves voor dit seizoen.

Lenteklaar maken van tuin of terras | musthaves lente

Tuinset

Inkoppertje misschien, maar een tuinset is onmisbaar voor dat ultieme lentegevoel. Heb je geen ruimte voor een grote tafel met stoelen? Dan kun je ook gaan voor een kleinere bistrotafel met twee stoelen. Of, bij flink ruimtegebrek, ga voor één lekkere loungestoel of een zitzak.

Kaarsen

Niet alleen in de winter en herfst zijn kaarsen onmisbaar, maar ook tijdens de warme zomeravonden waarbij je het liefst tot in de late uurtjes buiten zit, zorgen kaarsen voor extra sfeer. Wel handig om een kaarsenstandaard of waxinehouder te kiezen waarbij de kaars wordt beschermd tegen eventuele wind. Bijvoorbeeld zoals bij deze lantaarns van artichok.

LEES OOK
Haal het lentegevoel in huis met gekleurd glaswerk

Bloempotten

Zoveel als je er kwijt kunt! Planten en bloemen maken niet alleen je interieur gezellig, ook buiten zijn ze onmisbaar voor de juiste sfeer. Ga voor één grote plant, een paar kleine exemplaren en hier en daar een sfeervolle siertak. Shop hier de mooiste bloempotten

Accessoires voor de ultieme chillspot

Ook onmisbaar in het rijtje lente items: kussens en dekens. Zeker in de vroege lentemaanden kan het soms in de avond nog best koud worden en dan is het heerlijk om weg te kunnen kruipen onder een plaid of er een paar zachte kussens bij te pakken. Kies in plaats van wollige stoffen en aardetinten – iets waar je in de koude maanden misschien sneller voor zou gaan – nu juist voor een kleed en kussens in felle keuren of met een vrolijke bloemenprint.

LEES OOK
Kleur je interieur: dit zijn de mooiste bloeiende kamerplanten

Shop deze lente items…

nog meer: wooninspiratie