WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Happy Hour! Alles voor een geslaagde buitenborrel

Van gekleurde glazen tot coole karaf en van kurkentrekker tot zalige siroop: álles voor een geslaagde buitenborrel vind je hier. Mix een lekkere cocktail of mocktail en open de thuisbar!

zomerboek 08-2020 | ijsblokjes met paarse bloemen en een gouden lepel

Purple rain

Wie had dat gedacht, de perfecte match voor een zomerse dag is paars én oranje. Met deze twee kleuren in gedachten bij een diner kleurpalet maak je er een stijlvolle buitenborrel van.

Drinkglas van de Bijenkorf

Cooling down

Eerst uitgebreid lunchen, drinken, kletsen, een spelletje doen en misschien zelfs een heerlijke siësta in de hangmat onder de bomen. Om daarna het heerlijk lome ritme van de vakantie weer op te pakken. Benen omhoog, lievelingsboek op schoot, blik op oneindig en een karaf koele citroenlimonade binnen handbereik. Dat is genieten met de grote G. 

Servetten van Nordic Nest

LEES OOK
Ice Ice Baby! Twee heerlijke ijsrecepten voor de zomer

“Echt uitpakken doe je met een

goede cocktail

vtwonen zomerboek 08-2020 | roze en groene drankjes in glazen

Shake it up baby

Echt uitpakken doe je met een goede cocktail. Het boek Cocktails – van de beste vrouwelijke bartender ter wereld, Tess Posthumus – is wat dat betreft een fijne leidraad. Glaswerk in zachtroze en olijfgroen maken het tuinfeest compleet, samen met onderzetters waar het fruit vanaf lijkt te spatten. 

Glasmarkeerders van Hema

LEES OOK
Say cheese! Zo maak je professionele foto’s op een smartphone

nog meer: wooninspiratie