WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Treat yourself: 5 x de leukste cadeaus voor jezelf

Je hebt geen excuus of speciale datum nodig om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Deze 5 items brengen gegarandeerd positieve vibes je huis in. Hint: bij 15 nummers vtwonen ontvang je een speciaal voor ons ontworpen Shabbies tas cadeau!

Tas Shabbies met spullen voor vtwonen werving

1. Geurkaarsen

Geur is een sterk zintuig; in een fractie van een seconde kan het een herinnering ophalen, een reactie ontfutselen of een gevoel oproepen. Met een geurkaars kun je dus zonder iets aan je interieur te veranderen direct de sfeer aanpassen. Wil je jouw huis in een zenparadijs veranderen? Kies voor een kaars met een rustgevende geur zoals eucalyptus. Heb je een filmavond op de bank in het vooruitzicht? Ga dan voor een warme geur zoals amber.

2. Kussens

Ben lief voor jezelf en recreëer het gevoel van een omhelzing door overal kussens neer te leggen: op je bed, op de bank en in de vensterbank. Ben in de wolken van jezelf met een superwollig exemplaar, of geef jezelf een steuntje in de rug met een stevige stof.

3. Mokken

Feit: thee of koffie smaakt beter als het uit een mooie mok gedronken wordt. Voor sommigen kan een mok niet groot genoeg zijn, voor anderen geldt ‘klein maar fijn’. Investeer in een paar blijmakende mokken en je koffie- of theemomentje is niet alleen handverwarmend, maar ook hartverwarmend.

4. Pot en plant

Niks zo fijn als een thuis vol groene vrienden. Je kunt een paar planten in de spotlight zetten door ze alleen tentoon te stellen, of ervoor kiezen een gezellige groep samen te stellen. Door natuur in huis te halen creëer je een gezondere, inspirerende omgeving. Zet de plant in een mooie pot om het geheel helemaal af te maken.

5. 15 nummers vtwonen mét exclusieve Shabbies tas

Je kunt jezelf ook een jaar lang inspiratie en schoonheid cadeau doen in de vorm van een vtwonen abonnement. Extra leuk: je krijgt bij 15 nummers nu een prachtige Shabbies tas waar je de magazines in kunt vervoeren. Dit moet je weten over de deze actie:

  • De tas is speciaal voor vtwonen ontworpen!
  • De leren tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.
  • De tas is voorzien van een magneetsluiting, een handig binnenvak met rits en extra lange (niet verstelbare) schouderbanden.
  • De tas zou los €229,95 kosten, maar je krijgt hem nu cadeau bij 15 nummers vtwonen waar je €89,- voor betaalt.
  • De afmetingen zijn 50 x 5 x 36 cm.
  • Je vindt de actie hier!
shabbies tas voor vtwonen cognac leer
nog meer: wooninspiratie