WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tips voor een lekkere geur in huis

Geur is een van de eerste dingen die mensen opmerken in je huis. Een lekker luchtje helpt bij het creëren van een omgeving waarin je echt kunt ontspannen en je thuis voelt. Wij hebben wat frisse geurtips voor je. (in samenwerking met Rituals)

Rituals geurkaarsen

Zo laat je je huis altijd lekker ruiken

Wist je dat je de lucht in je eigen huis zelden ruikt? Je lichaam went aan vertrouwde geuren, waardoor je ze niet meer opmerkt, een soort ‘neusblindheid’. Wanneer je even niet thuis bent geweest, ruik je je huis weer zoals je visite doet. Het neerzetten van geurkaarsen, geurstokjes of het sprayen met een huisparfum zijn snelle manieren om iedere ruimte in huis een lekkere geur te geven. De Private Collection van Rituals verrast met unieke parfums voor thuis. De Floral Home Collection is de nieuwste lijn. Hierin staan drie bloemengeuren centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose. Het mooie aan de collectie is dat je de geur overal in huis kunt terug laten komen. Spray gerust wat Parfum d’Interieur in de linnenkast. Zo krijg je elke keer dat je de kast opent een leuke verrassing, en heeft ook je beddengoed een heerlijk odeur.

Home Rituals

Ruik de seizoenen

Door in ieder jaargetijde andere geuren in huis te halen, speel je eenvoudig in op de seizoenen. Pompoen-, kaneel- en appelgeuren zijn natuurlijk dé herfstluchtjes bij uitstek. Ook leuk: neem tijdens een bezoekje aan het bos wat dennenappels mee, staat niet alleen decoratief, maar je huis ruikt ook direct naar een najaarswandeling door het bos. Is de geur vervlogen? Druppel dan wat etherische kaneel olie op de dennenappels, zodat je er het hele seizoen plezier van hebt.

Zuiverende planten en heerlijk geurende bloemen

Kamerplanten voegen niet alleen sfeer toe aan elke ruimte, sommigen zuiveren ook nog eens de lucht. Op zoek naar zo’n plant bijdraagt aan een gezonder leefklimaat? Veel soorten varens zijn luchtzuiverend, net als de eucalyptus en orchideeën.

Zelf proberen?

Benieuwd wat de Rituals Floral Home Collection voor jouw huis kan doen? Ga naar Rituals.nl, schrijf je in en wie weet win jij een Rituals pakket.


Bron: Rituals


nog meer: wooninspiratie