kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo overleef je een quarantaine kerst

Zat je voorgaande jaren liever op een tropisch eiland dan aan het kerstdiner bij je (schoon)ouders? Dan wordt kerst 2020 even schakelen, want wat ga je doen nu er door alle leuke dingen een dikke streep is gezet? Dat de kerstdagen thuis ook heel jolly en prima te overleven zijn, laten we je hieronder graag zien.

Bingen

Ein-de-lijk tijd voor die ene serie waar je iedereen over hoort! Lekker languit op de bank of in je bed, laptop op schoot en bingewatchen maar. Kun je nog wat inspiratie gebruiken? In deze vijf Netflix series draait het om de mooiste interieurs en optrekjes over de hele wereld. Alle afleveringen van vtwonen Weer verliefd op je huis kun je natuurlijk ook op je gemak terugkijken. En ken je Een frisse start met vtwonen – het woonprogramma van onze Belgische collega’s – al?

DIY-en

Klaar met al dat gehang? Verwissel je onesie dan voor een overall en ga aan de slag met een van onze zelfmakers. Geen ervaring is geen excuus: bij onze DIY’s vind je naast iets ingewikkelder zelfmaakplannen voor meubels ook simpele snel-klaar ideeën die je echt niet kan verprutsen. Je zult zien dat de uren voorbij vliegen als je creatief bezig bent en voor je het weet ben je niet meer te stoppen.

Stylen

De allerleukste school van Nederland is de kerstvakantie ook gewoon geopend: vtcollege volg je op het moment dat het jou goed uitkomt. Onze stylisten Fietje, Liza en Marianne leren je er de fijne kneepjes van het stylisten vak, zodat je het geleerde zelf thuis kunt toepassen. De basiscursus bestaat uit acht modules en aan de hand van theorie, video’s en oefeningen ga je stapje voor stapje door de stof. Zo wordt het overleven van deze kerstdagen een eitje. Meld je nu aan.

Ga je deze kerst koken voor je dierbaren? In onze vtwonen shop vind je de fijnste items voor de keuken.

Shoppen in stijl…

nog meer: wooninspiratie