WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Televisiemeubels die de woonkamer een upgrade geven

Tja, en waar laat je dan die televisie? Ze worden met de dag groter, waardoor je de tv niet even onopvallend in een hoek zet. Gelukkig zijn er genoeg televisiemeubels die je woonkamer naar een hoger niveau tillen. We hebben een selectie gemaakt van verschillende modellen, formaten en materialen. Zit jouw favoriet ertussen?

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 7 | fotografie Barbara Kieboom | styling Eva van de Ven

Lekker opgeborgen

Houd je er niet van om de televisie een prominente plek in de woonkamer te geven? Werk hem dan netjes weg in een mooie kast. Dit is de meteen de meest praktische optie, omdat je de kabels, mediabox en andere apparaten ook hierin kunt opbergen. Geef de afstandsbediening ook een vast plek in de televisiekast, anders slingert het ding door het hele huis. Handig joh, die televisiemeubels.

Houten televisiemeubel

Met een houten televisiemeubel zit je altijd goed. Want welke woonstijl je ook hebt, met hout breng je warmte, authenticiteit en levendigheid in huis. En ben je er op uitgekeken? Dan kun je houten meubels altijd een lik verf geven. Deze houten exemplaren zijn van nature al mooi…

Op de side table

Wanneer je niet zo’n enorm televisiemeubel in de woonkamer wilt, dan is een side table een goed alternatief. Deze smalle, rechte tafels zijn ook ideaal in kleinere ruimtes, omdat ze niet veel plek innemen. En een televisie past er met gemak op. Plus natuurlijk nog wat leuke accessoires en mooie kaarsen.

nog meer: wooninspiratie