WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo style je zwart-wit foto’s in huis

Je mooiste zwart-wit foto’s verdienen een goed zichtbare plek. Aan de wand, los tegen de muur, in een zelfbedachte lijst of op tafel. Zo style je foto’s in huis.

Zelfbedacht lijnenspel

Twee bijna abstracte foto’s in zwart-wit. Plak ze met spuitlijm of dubbelzijdig tape op de muur en geef ze een lijst van washi tape. De ton-sur-ton tinten geven extra diepte aan de twee foto’s.

Tip: zo pas je lijnen en grafische dessins toe in je interieur. En check ook het mooie lijnenspel op dit behang.

bureau tafel

Geluk achter glas

Je werkplek of eettafel krijgen een extra dimensie door je lievelingsfoto’s en mooie scheursels onder een glasplaat op je tafel te leggen. Zo wordt het elke dag weer een feestje om aan te schuiven.

Foto van plint tot plafond

Kleine moeite, groots effect. Een afdruk in zwart-wit van plint tot plafond is in één keer een mooi statement. Neem geen al te druk beeld, maar kies voor een simpele, bijna grafische voorstelling.

Overal foto’s in huis

Zet de printer aan en print je eigen zwart-wit foto’s of mooi beelden die je op internet tegenkomt: portretten, architectuur, landschap. Juist de combinatie van de verschillende thema’s maakt zo’n verzameling een heerlijk zoekplaatje. Hier en daar wat gekleurd beeld – maar dan ook weer niet te uitbundig – er tussendoor plakken maakt het extra spannend.

Als je de prints op dunne platen (bijvoorbeeld triplex) plakt kun je het ook zo weer weghalen.

Moeilijk om een mooie compositie te bedenken voor je foto’s op de muur? vtwonen stylist Fietje geeft in deze video tips voor een art wall.

Muur van herinneringen

Je mooiste zwart-wit foto’s en familiekiekjes verdienen een goed zichtbare plek. Door delen mdf op elkaar te lijmen – van één tot vier lagen dik – maak je er een speels geheel van. Geef de zijkanten dezelfde kleur als de muur.

Shoppen in zwart-wit…

nog meer: wooninspiratie