WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo breng jij je huis in paassfeer, vrolijk Pasen!

Op zoek naar wat last minute paasinspiratie? vtwonen geeft je ideeën hoe jij je huis nog snel in paassfeer kunt brengen. Vrolijk Pasen!

paasdecoratie

paasdecoratie

servet

bloemen

paaseieren

vrolijk pasen

Een ei hoort erbij

Een leuk alternatief voor naambordjes: Schrijf met een marker of zwarte stift de namen van je gasten met sierlijke letters op het ei. Ook leuk voor op de borden: een servetje gevouwen in de vorm van een konijntje. Stap voor stap wordt verteld hoe je het servetje omtovert tot een konijntje. Leuk om samen met de kids te doen!

Instant paassfeer met bloemen

Maak je tafel lekker kleurrijk met bloemen. Zet verschillende soorten bloemen in lege eierschalen. Haal eerst de bovenkant van een ei er af en laat de inhoud uit het ei lopen. Spoel vervolgens het ei voorzichtig om. Vul de eierschaal hierna met lauwwarm water en zet de bloemen in de eierschalen! Wil je wel wat groen op tafel, maar wil je het niet te bont maken? Kies dan voor vetplantjes in eierschalen met wat aarde. Vetplantjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze hebben ook weinig water nodig. Zet de eierschalen met de planten of bloemen vervolgens in eierdopjes óf in een lege eierdoos om ze omhoog te houden.

Heb je je buik vol van gewone eieren? Maak dan chocolade-eieren gevuld met roomkaas. Lekker!

Bron: 1 – 2. Jenny Steffens | 3 – 4. Martha Stewart | 5. Roy Joy | 6. Raspberri Cupcakes

nog meer: wooninspiratie