vtwonen

Je huis groter laten lijken? Dat doe je zo!

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis, willen een groter huis. Daarom lees je hier meer over het belang van een ruimtelijk huis. En hoe zorg je ervoor dat je huis groter lijkt?

huis groter maken
ronde tafel

Zo lijkt jouw huis groter

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis, willen een groter huis. Veel persoonlijke spullen leiden alleen maar af van wat je huis te bieden heeft. Daarom: maak ruimte! Verwijder alle onnodige accessoires en zorg ervoor dat tafels – op een bos bloemen na – leeg zijn. Kijk ook eens kritisch naar je meubels. Misschien toch handig om een paar losse meubels alvast in de opslag te zetten zodat je de ruimte goed kunt zien. Maak het echter niet té leeg, want meubels laten ook zien hoe groot een ruimte is en wat de mogelijkheden zijn. Goed om te weten: een lege kamer lijkt altijd kleiner dan een kamer met een paar meubels er in.

Welke tafel?

Een ronde tafel met een licht gekleurd blad laat een huis groter lijken Iedereen heeft een eigen smaak, presenteer je huis daarom zo neutraal mogelijk. Haal persoonlijke spullen, zoals foto’s, accessoires en meubels in felle kleuren of drukke prints zo veel mogelijk weg. En schilder je muren wit of in een zachte pastelkleur.

Bron: vtwonen mei 2013 | Fotografie Jitske Hagens | Styling Cleo Scheulderman

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

vtwonen op 23 juli 2013 om 09:49

@Carin: De tafel is van het Nederlandse merk Slowwood en verkrijgbaar in vele kleuren. Meer info en verkoopadressen vind je via http://slowwood.nl/mun-collection/4-grut-1. Groeten, Ilse (webredactie vtwonen)

>

carin op 18 juli 2013 om 21:07

Kunnen jullie mij vertellen waar de ronde eettafel met gekleurd onderstel te koop is?

>

ariadne op 18 juli 2013 om 19:40

Beste Laura,

ziet er heel 'chill' uit! Vraag over de bank: welk merk?? Ben benieuwd :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties