Tipvideo: tips voor een industrieel interieur

Bij een industrieel interieur denk je al snel aan de woorden: stoer, ruw, gedurfd en robuust. Maar hoe pas je dat toe in je huis? Eén ding is zeker; voor een industrieel interieur hoef je niet per se in een oud fabriekspand te wonen. Fijn toch! Bekijk de video om te zien welke tips vtwonen-styliste Femke geeft over welke kleuren en materialen bij een industrieel interieur passen.

Go industrial

Kies in een industrieel interieur voor één basiskleur in je huis. Zo houdt je het rustig. Een veel gekozen kleur in een industrieel interieur is grijs. De kleur grijs heeft een grote familie van veel tinten. Licht, donker, warm, fris: de kleurtint waar je voor kiest, bepaalt ook de sfeer in huis. Wil je een luchtige ruimte? Kies dan voor lichtgrijs. Bij materialen moet je denken aan: onbehandeld hout, stoer leer, staal en beton. Een klassieker in een industrieel interieur is de stoere lockerkast en een leren bank.

industrieel interieur

Wil je nog meer tips?

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen YouTube-kanaal. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: inspiratie