Tipvideo: kleine meubels in een kleine ruimte?

Goed nieuws: klein wonen betekent niet direct dat je gebonden bent aan meubels met het label XS of S. Ook op weinig vierkante meters is er genoeg speelruimte om jouw woonwensen toe te passen! Bekijk de video om te zien welke tips vtwonen-styliste Femke geeft over het toepassen van meubels in een kleine ruimte.

In een kleine woonkamer mag je best kiezen voor grote meubels. Ja, echt! Natuurlijk niet van het formaat XXL, maar kies voor een grote bank of ruime tafel waar plaats is voor alle gezinsleden. Want, een tafel voor vier waar zes personen aan moeten zitten, voelt ook direct te klein. En ook die grote kast met veel opbergruimte kun je gewoon kwijt. Schilder de kast in dezelfde kleur als de muur. Zo wordt de kast een muurbloempje, valt hij minder op en geeft het rust aan de ruimte.

kleine woonkamer

Wil je nog meer tips?

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen YouTube-kanaal. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: inspiratie