WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x snelle slaapkamer ideeën voor meer sfeer

Wakker liggen hoeft helemaal geen straf te zijn. Vier snelle styling slaapkamer ideeën voor een opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamer.

Slaapkamer ideeën: creëer een romantische sfeer

Behang een paneel met een aantrekkelijke bloemenprint en je hebt een eyecatcher en sfeermaker ineen. De gordijnen en het dekbed in deze kamer zijn ook voorzien van een bloempatroon waardoor een romantische, Engelse sfeer ontstaat. Om vertrutting te voorkomen zorgen de felrode tint van de muur en het plaid voor een flinke dosis pit.

Ideeën voor de slaapkamer voor meer sfeer

Slaapkamer én kleedkamer

Met een kaptafel en een grote spiegel maak je van je slaapkamer meteen een kleedkamer zonder dat het veel ruimte kost. Het is praktisch en geeft de kamer bovendien dat sfeervolle boudoirgevoel, vooral als je de kleur rood de hoofdrol geeft.

Slaapkamer ideeën voor meer sfeer met een kaptafel

Slaapkamer ideeën met licht

Plaats een lange sidetable achter je bed en zet er verschillende kandelaars en waxinelichthouders op. Licht uit, kaarsjes aan: sfeer! Het lieflijke vlinderbehang en de donkere rood- en paarstinten brengen gegarandeerd het spreekwoordelijke vuur in de slaapkamer. De mix van materialen en dessins geeft bovendien een rijk en warm gevoel. Bekijk ook eens de styling ideeën met kaarsen.

Slaapkamerideeën: creëer meer sfeer met een printbehang

Meer slaapkamer ideeën vind je bij inspiratie. Spullen kopen voor de slaapkamer? Kijk dan eens bij vtwonen.nl/shop.

Shop de stijl

nog meer: wooninspiratie