WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sloophout: geschikt voor alle ruimtes in huis

Na jaren van witte interieurs met een cleane uitstraling is het nu tijd voor een warme sfeer in huis. Combineer steigerhout met kleuren van buiten voor een natuurlijke stijl. Weinig tijd? Behang met sloophout zorgt voor een instant make-over. Geschikt voor bijna alle ruimtes in huis: van kinderkamer tot kantoor.

sloophoutbehang

sloophout

sloophout

Sloophout behang

Kleine moeite, groot resultaat: een muur beplakken met sloophout behang. Doe een hele muur of behang alleen de steunpilaren voor een speels effect. Sloophout behang maakt deel uit van de vtwonen huiscollectie. Daarnaast ook verkrijgbaar bij grote namen zoals Piet Hein Eek en Studio Ditte. Meer inspiratie met sloophout? Neem een kijkje op de vtwonen Pinterest-pagina!

Stoere kinderkamer

Niet zo’n fan van pasteltinten zoals babyblauw? Geef de kinderkamer een rauw randje met meubels en accessoires gemaakt van steigerhout. Lekker stoer met robuuste jongenspullen, maar  in combinatie met felroze en andere knalkleuren ook mooi voor meisjes. Meer inspiratie voor hippe kinderkamers vind je op Kidskamers.nl.

Recycle voor een uniek resultaat

Hergebruik is dé woontrend van 2012. Daar past sloophout en het zelf maken van meubels natuurlijk perfect tussen. Snuffel tussen het aanbod van de kringloop of knap je eigen oude meubeltjes op. Van een palet of steigerhout maak je in een handomdraai een pronkkast of een schommelbank. Het gebruik van hout zorgt voor een warme sfeer. Heb je de smaak te pakken? Hier staan nog veel meer zelfmakers uit vtwonen.

Bron: 1. Piet Hein Eek | 2. Design*Sponge | 3. Nicole Bain op Pinterest

nog meer: wooninspiratie