WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schoenenbankje, de ideale opberger in de hal

Een oud bewerkt opbergbankje doet hier dienst als een opbergplek voor schoenen: een schoenenbank! Door de patchwork kussens op het schoenenbankje oogt het niet rommelig maar juist gezellig.


schoenenbankje

Schoenenbankje

Een schoenenbankje in de hal doet niet alleen dienst als zitplek bij het aantrekken van de schoenen, maar is tevens decoratief. Met eventueel de (kinder)jassen erboven en de schoenen erop of eronder, wordt het één vlak waarin alle dingen samenkomen. Hier vind je meer ideeën met houten bankjes.

Schoenen opbergen

Schoenen kun je opbergen in zo’n leuk schoenenbankje, maar naast een schoenenbank zijn er nog veel meer leuke ideeën. Kijk maar eens bij al deze opbergideeën voor in de gang. Heb je veel schoenen en wil je ze graag showen? Maak dan een mooie schowcase voor je schoenen in een apothekerskast of etalagekast. Een opbergzak is ideaal om schoenen in op te bergen. Bijvoorbeeld een denim opbergzak, ziet er ook nog leuk uit.

Inloopkast

Heb je je schoenen liever niet in de gang? Als je de ruimte hebt kun je een inloopkast maken. Natuurlijk kun je ook daar een leuke schoenenbank inzetten om je schoenen op of in te zetten.

Schoenenbank maken

Wil je ook zo’n leuk schoenenbankje, dan kun je natuurlijk gewoon een oud houten bankje kopen en dat eventueel opknappen. Wil je er echt een handige opberger van maken, maak dan een klepbank. Daar kunnen niet alleen schoenen op staan, maar kun je ze ook in bewaren. Bekijk daarvoor het zelfmaakplan voor een klepbank.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl.

Bron: Fotografie Brent Darby/ Narratives

nog meer: wooninspiratie