WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete tv make-overs, zit jouw favoriet er tussen?

Volg jij alle vtwonen tv programma’s? Van Weer verliefd op je huis, Zelf aan de slag tot Verbouwen & Verhuizen. Wij hebben onze favoriete tv make-over van 2016 al gevonden! Zit jouw favoriet er ook bij?

1. Tv make-over: zelf aan de slag in Rotterdam

Van studentikoos naar stijlvolle woning. In aflevering 6 van Weer verliefd op je huis zagen we Roxanne en Machiel uit Rotterdam en hun tv make-over. Hun interieur was een verzameling van krijgertjes en kringloopvondsten en oogde als een studentenwoning. Omdat Roxanne en Machiel inmiddels beide niet meer studeren, werd het hoog tijd voor een opfrisser. Stylist Femke Pastijn bedacht een stijlvol plan en met de hulp van Roxanne en Machiel is het een mooi resultaat geworden. Wat opviel zijn de stoere elementen, veel groen en de Indonesische maskers van Roxanne hebben ook een mooi plekje gekregen. Ook zo’n fan van het interieur van Roxanne en Machiel? Bekijk dan het kijken en kopen artikel! Hier vind je alle gebruikte producten terug.

Favoriete tv Roxanne Machiel

2. Tv make-over: Verbouwen of Verhuizen in Rotterdam

Verbouwen of verhuizen? De keuze is vaak moeilijker dan gedacht. Helemaal wanneer de meningen binnen een gezin niet helemaal gelijk zijn. Zo wil Rob het liefst verhuizen naar ruimere en functionelere woning, terwijl Thecla en de kinderen ‘verhuizen’ het verboden woord vinden. In de tijd dat de verbouwing plaatsvond kon het gezin proefwonen in een nieuwe woning. Na een week stonden zij opnieuw voor de keuze: blijven of verhuizen? Na de tv make-over kregen zij er een hele andere woning voor terug: een nieuwe keuken en een schuifpui op woonkamer breedte. Natuurlijke kleuren in zowel de meubels als op de muren gaven de woning een warme boost. Zou jij wel in het huis van Rob en Thecla willen wonen? Bekijk dan het kijken en kopen artikel en shop eenvoudig alle producten.

Favoriete tv Thecla Rob

Shop de stijl

3. Tv make-over: Weer verliefd op je huis in Doetinchem

Met zes kinderen was het huis al uitgebreid verbouwd om iedereen een eigen plekje te geven. Het enige wat nog een metamorfose kon gebruiken was de woonkamer. De gedateerde jaren ’80 meubels waren nodig aan vervanging toe. Beiden hielden ze van de landelijke stijl, alleen zou Michel graag industriële elementen terug zien en Anja wilde graag meer kleuren en warme stoffen. Het resultaat van de tv make-over is een combinatie van landelijk, industrieel en warme kleuren, met genoeg zitruimte voor iedereen. Benieuwd welke producten er allemaal gebruikt zijn om deze metamorfose mogelijk te maken? Bekijk dan het kijken en shoppen artikel om alle producten van Anja en Michel terug te kijken.

tv make-over momenten 2016

4. Weer verliefd op je huis in Overveen

Met het huis zijn Linda en Jeroen blij, alleen het thuisgevoel ontbrak. Linda wilde graag industrieel en donker, terwijl Jeroen liever strak en licht zag in hun woning. Daarbij moest er ook nog nagedacht worden over het zo efficiënt mogelijk inrichten van een pijpenla. Het uiteindelijke resultaat mag er zeker wezen. Warme kleuren gecombineerd met industriële items en de glazen wand met staal is de eyecatcher van deze woning. Er is een warm en sfeervol huis ontstaan, waarbij van de lange smalle woning niets meer te zien is. Zaten er in deze aflevering mooie producten voor in jouw interieur? Bekijk dan het kijken en shoppen artikel en haal een aantal van de producten in huis of ga door onze vtwonen shop heen.

favoriete tv Linda Jeroen
nog meer: wooninspiratie