WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x koper accessoires in elk interieur

Omdat de warme roodbruine kleur en het glanzende oppervlak zo’n onweerstaanbare uitstraling hebben. Omdat het als meest hippe metaal weer helemaal terug is. Omdat zelfs een klein object in huis al een grootse uitstraling heeft. Daarom houden wij van koper accessoires! 

Koper accessoires in de eetkamer

Warme, donkere kleuren – het liefst onderling gecombineerd – zijn terug van weggeweest. Hier wordt roodkoper gecombineerd met blauwstaal: een uitgesproken, maar warm koppel voor de eetkamer. Verschillende accessoires zijn uitgevoerd in roodkoper, van mat tot (hoog)glanzend.

koper accessoires_Johan Bak

Koper accesoires in de keuken

Roodkoper is het metaal dat het beste warmte geleidt. Vandaar dat topkoks gek zijn op koperen pannen. Maar er is meer verkrijgbaar in dit mooie metaal wat geschikt is voor de keuken. Roodkoper – maar ook de bruinrode kleur an sich – geeft de keuken een warm en gastvrij gevoel. Idee: met de feestdagen in zicht: zet wat waxinelichtjes op het aanrecht (of in je soeplepel!) voor extra sfeer.

koper7_frans

Koper in de slaapkamer

Een sexy materialenmix: zacht linnengoed, gebloemd satijn en krachtig koper.

koper5_marianne

Koper accessoires in de woonkamer

De warme, roodbruine kleur van roodkoper is een mooi uitgangspunt voor een herfstig kleurpalet. Prachtig met verschillende aardetinten. Mix roodkoper met materialen als leer, hout, bamboe en textiel in verschillende vormen voor een rijke uitstraling. Tip: zorg voor voldoende wit als frisse tegenhanger.

koper

Let it shine – zó doe je dat

De gouden regels om koper accessoires toe te passen

  1. Overdaad schaadt dus wees zuinig met koper. Subtiel gedoseerd, komt koper bovendien het beste tot zijn recht.
  2. Varieer in materialen, dat geeft een rijk gevoel. Laat de matte materialen in de basis overheersen zodat de glans van koper extra opvalt.
  3. Kies als accent voor een klein meubel in koper(kleur) of combineer een aantal accessoires op één plek.
  4. Wees niet bang om kitscherige vormen te gebruiken. Dat ene klassieke engelenbeeld kan best, als de rest maar ingetogen is.

Shop de stijl

nog meer: wooninspiratie