kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op de woonbeurs? Te koop in onze shop!

Zes dagen lang 25.000 m2 wooninspiratie onder één dak en natuurlijk is het vtwonen huis dit jaar extra feestelijk ingericht. Je er kunt er volop inspiratie opdoen op het gebied van wonen, slapen, koken en baden, maar er valt ook van alles te beleven. Kom naar het vtwonen huis en vier ons feestje mee! De producten in het vtwonen huis vind je voor een deel in onze shop. Lees verder voor alle verkoopadressen. 

Win een bord uit het vtwonen huis

Welk bord op de bordenwand in het vtwonen huis zou je heel graag bij jou thuis willen ophangen? Maak een foto van jouw favoriet en plaats ‘m op Facebook, Twitter of Instagram met #VTservies en we kiezen na afloop van de Woonbeurs de winnaars. Maandag 13 oktober lees je op deze pagina wie er een bordje van ons krijgt.

Photobooth

In het vtwonen huis móet je even plaatsnemen in onze photobooth. Gewoon als jezelf of met een mooie snor op een stokje. Je betaalt 1 euro en je krijgt uiteraard een print met vier foto’s. Elke avond kun je bovendien om 19 uur de foto’s bekijken op onze Facebook-pagina. Vergeet je niet de foto’s te delen met #VTbooth ?

Wat vind je waar: alle verkoopadressen

Wil je weten waar alles in het vtwonen huis te koop is? Download hieronder de verkoopadressen per ruimte.

Wonen en relaxen

Werken en spelen

Koken en proeven

Slapen en baden

Alle producten uit de vtwonen shop op de Woonbeurs kun je ook online shoppen.

Virtuele tour Woonbeurs Amsterdam 2014

Heb je de Woonbeurs gemist? Hieronder kun je hier nog meegenieten met de virtuele tour!

nog meer: wooninspiratie