WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Knip en plak met het vtwonen posterboek

Om uit te knippen, op te plakken, in te lijsten en te koesteren, die leuke illustraties, foto’s en spreuken uit het nieuwe vtwonen posterboek. Maar er staat nog meer leuks op de 64 happy pages, zoals 4 originele DIY-ideeën. Wat je daar mee kunt doen, laten we hier zien.

Gekheid op een stokje

Leuk voor elk feestje: een snor of bril op een stokje. Gekke bekken trekken en een selfie maken. Je maakt ze zelf met de uitknipfiguren uit het posterboek.

Papieren snorren - Scharen - Houtblok - DIY
Dé attributen voor een dolle middag: snor en bril uit het posterboek. Kleine schaar (Petit Depot). Overig privébezit.

Tegeltjes wijsheid

Haal je favoriete poster uit het boek en lijst ’m in. Of plak ’m los op de muur. Een mooie collectie in zwart-wit met blankhouten lijst maakt een mooi plaatje. En af en toe wisselen kan; keus genoeg in het posterboek!

DIY - Eettafel - Fotolijsten - Spreuken
Doosje vlaggen, doos klein, doos groot, mok (Sukha Amsterdam). Blauw boek, boek Eerlijk eten , boek Shot of Joy (Six and Sons). Lijst  (&klevering). Houten stoel (Van Dijk & Ko). Overig privébezit.

Shop de stijl

Posters op de kinderkamer

Alle posters verzamelen op de kinderkamer! Behalve deze leuke illustraties van een ijsbeertje en kameleon staan er ook pentekeningen in het boek van een kikker, luiaard, egel, uil en wasbeer. Alle zeven gemaakt door onze vormgever Marleen Huurman. Ook de tangram vleermuis en de andere posters komen uit het boek.

Eettafel - Schaaltje - Slingers
 Deze vrolijke vlaggetjesslinger maak je met de pagina uit het posterboek. En ook de confetti maak je zelf met het confettiblad. Houten schaaltje van HK Living klein, groot, bruin-wit bord (www.vtwonen.nl). Witte slinger set van 4, lichtblauwe mok (Sukha Amsterdam). Lichtblauw schaaltje, bestek (Six and Sons). Overig privébezit.
nog meer: wooninspiratie