WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Is het een kast of…? Bijzondere exemplaren!

Kasten, ze zijn er in alle soorten en maten… Boekenkasten, vitrinekasten, kledingkasten, noem maar op! Maar deze exemplaren vinden wij wel héél bijzonder! Kijk en laat je inspireren. Een ode aan de kast! 

DJ-kast

Is het een kast of een DJ booth?

Dat moet toch de droom van iedere plaatjesdraaier zijn; een eigen DJ booth in huis! En wat voor één! Hoe te gek is deze DJ-kast? Het was het briljante idee van stylist Frans Uyterlinde, die in Seizoen 1 van Weer verliefd op je huis deze oude kast omtoverde tot een heuse DJ booth. Een aflevering die we dankzij dit creatieve idee niet snel zullen vergeten! Wat een plaatje. En misschien nog wel het allerleukste: je kunt dit idee ook zelf uitvoeren. Met een paar rechterhanden en een beetje kluservaring kom je een heel eind! Zaag de achterkant en de planken die je niet nodig hebt zorgvuldig uit. Schilder de kast ten slotte nog in een mooi kleurtje et voilà: klaar is de DJ-kast!

Werkplek-kast

Kast en bureau in één

Multifunctioneel dit kast exemplaar! Aan de voorkant is het een ‘gewone’ TV-kast en aan de achterzijde kun je er in werken (ja, echt!). Stylist Leonie Mooren bedacht dit ontwerp in seizoen 2 van zelf aan de slag. Zowel mooi als praktisch! Bij dit idee heb je wel iets meer kluservaring en geduld nodig, maar dan heb je ook wat! Zou jij het aandurven?

Bed-kast

Een kast om in te dromen

Voor iedereen die niet in een kast van een huis woont en wel wat inspiratie kan gebruiken om het huis functioneel in te richten: zie hier een kast en bed in één! Een ontwerp van stylist Anke Helmich uit seizoen 2 van zelf aan de slag. Dit idee is ideaal als je in huis geen extra kamer hebt voor logé’s, of als je dat logeerbed gewoon niet altijd in het zicht wilt. Ook fijn: je creëert gelijk extra opbergruimte. Bovenop de kast kun je namelijk heel wat leuke spulletjes kwijt. Je moet er maar op komen!

nog meer: wooninspiratie