WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In 5 stappen een bohemien interieur

Ben je dol op het combineren van verschillende kleuren en prints, en is een naturel interieur niet voor jou weggelegd? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis in een bohemien interieur. Veel kleur, natuurlijke materialen en items met een verhaal. Volg deze 5 stappen et voilá, je huis is helemaal bohemien.
bohemien-eetkamerbohemien hangmatbohemian-leefruimtebohemien-planten

1. Kleuren en prints

Veel kleur en vrolijke prints; daarmee zet je de eerste stap naar een bohemien interieur. Niks is te gek. Mix en match met verschillende kleuren en prints voor een bohemien interieur waar je blij van wordt.

2. Opvallend vloerkleed

Een opvallend vloerkleed geeft net die bohemien twist aan je interieur, ook al is de basis vrij naturel. Een vloerkleed is niet alleen geschikt voor de vloer, maar ook voor de muur. Zo maak je van dat bijzondere vloerkleed een echte eyecatcher.

3. Loungen in de hangmat

In een bohemien interieur mag een loungeplekje voor jezelf niet ontbreken. En hoe kan dat beter dan in een hangstoel of een hangmat? Hang hem op, leg er een paar tijdschriften naast en geniet van je bohemien huis of tuin.

4. Items met een verhaal

Ieder item heeft zijn eigen verhaal. Hij is op een speciale plek gekocht, of je hebt hem gekregen van een bijzonder persoon. Geef je persoonlijke items de hoofdrol en presenteer ze bijvoorbeeld in een vitrinekast. Deze kun je ook gemakkelijk zelfmaken!

5. Groen, groener groenst

Planten en bloemen zijn onmisbaar voor een bohemien interieur. Cactussen, wilde palmplanten en gekleurde bloemen. Hoe meer, hoe beter.

Shop hier de mooiste producten voor een bohemien interieur

bohemien

Wij hebben al onze favoriete bohemien items hier op een rijtje gezet.

Bron 1. vtwonen juli 2013 | Fotograaf Alexander van Berge | Styling Fietje Bruijn – 2. vtwonen mei 2015 | Fotograaf Jeltje Janmaat | Styling Jeltje Janmaat – 3. vtwonen augustus 2014 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde – 4. vtwonen augustus 2014 – 5. vtwonen september 2013 | Fotograaf James Stokes | Styling Johan Bak

nog meer: wooninspiratie