Heb je iets leuks gezien in het vtwonen huis?

Hebben jullie ook zo genoten van de vt wonen&design beurs? Wij in ieder geval wel. Het XXL vtwonen huis gemist? Wij laten je graag zien hoe het was én waar je de gebruikte producten kunt shoppen!

vtwonen huis 2016

XXL-feestje

Dat het huis nóg groter zou worden dan vorig jaar wisten we al. Het werd een huis met maar liefst 672m² inspiratie, het grootste huis ooit! Het bruiste er van de wooninspiratie. De combinatie van natuurlijke materialen, zoals beton, hout en staal speelde duidelijk de hoofdrol. De ‘tuin’ met metershoge bomen zorgde voor levendig groen. Het bruisende hart op de beurs; zo kun je het XXL vtwonen huis 2016 wel noemen.

Partners bedankt

Het vtwonen huis was nooit gelukt zonder de hulp van de favoriete merken en partners van vtwonen. Zo werkte Forbo Flooring, Fetim, Tegelgroep Nederland, Combitex, Exclusive Steel, Upstairs en Bloemenbureau Holland/Wunderkammer mee om dit prachtige project te realiseren.

Heb je iets leuks gezien in het vtwonen huis?

Ben je langs geweest in ons vtwonen huis en heb je iets leuks gezien? Een vaas, bank of mooie kleur op de wand; bekijk hieronder de producten en materialen die per ruimte gebruikt zijn in het vtwonen huis. Leuk dat je er was!

Waar koop ik dat?

Fotografie Sjoerd Eickmans

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 1 oktober 2016 om 11:44

Allemaal prachtig de woon inspiraties maar waar kan ik de laaste trends op kamerplanten eigenlijk kopen ? De meeste centra's hebben de "gewone" kamerplanten maar niet degene die op tv worden gebruikt.
Heeft u voor mij een adres waar ik deze planten kan zien en kopen ?

>

Anoniem op 3 oktober 2016 om 07:18

Beste Jac, de planten die op televisie worden gebruikt, kun je veelal ook bij ons in de shop terugvinden: https://www.vtwonen.nl/merk-green+lifestyle+store.html De planten gebruikt in ons vtwonen huis zijn van The Wunderkammer in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl

>

Anoniem op 1 oktober 2016 om 08:46

Ik hou enorm van het Scandinavische gevoel in je woonkamer. Groenige tint op de muur, houten meubels met zwart metaal gecombineerd, een wit vachtje. Maar mijn woonkamer is nogal klein dus is dat lastig! En ik zou graag iets met geel willen!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties