vtwonen

Verkoopstyling: wat kan waar?

Van de meeste ruimtes in huis is meteen duidelijk wat de functie is: de (woon)keuken, de woonkamer, de slaapkamers… Daarnaast zijn er ruimtes waar vaak meer uit te halen is dan je denkt.


bureau werkkamerkamer een duidelijke functieslaapkamer bed

Iedere kamer een duidelijke functie

Een ruime hal bijvoorbeeld. Deze wordt vaak als entree en garderobe gebruikt, maar er is letterlijk ruimte voor meer. Wat dacht je van een werkruimte? Of van een speelkamer?

Een ander voorbeeld is de zolder. Meestal is dat de plek waar spullen worden opgeslagen die (even) niet meer worden gebruikt. Als je toch voornemens bent te gaan verhuizen, ruim de zolder dan alvast op en maak er een gezellige logeerkamer van. Of een atelier. Geef elke kamer een duidelijke functie zodat kopers de mogelijkheden zien. Een potentiële werkkamer verkoopt beter dan een rommelzolder.

Tip: een flinke bergruimte kan best een kinderkamer worden, of een walk-in closet! Geef elke kamer een duidelijke functie, want zo breng je de potentiele koper op ideeën.

Tip: laat, in de kamer die al leeg is, zien dat er gemakkelijk twee bedden in passen.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Gerrine op 21 november 2013 om 16:09

Weet iemand waar de stoelen in het bovenste plaatje van zijn?

>

vtwonen op 3 september 2013 om 13:57

Hoi Paula, de gevlochten manden komen uit onze eigen vtwonen collectie. De kleuren op de foto zijn helaas niet meer beschikbaar, maar neem een kijkje in de webshop voor de andere kleuren en manden: http://www.vtwonenshop.nl/vtwonen-opbergen-c8649.html

>

Paula op 28 augustus 2013 om 14:36

Weet iemand waar ik die gevlochten manden uit de walk-in closet kan kopen? Zo mooi!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties