kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hondenhok voor Bello

Jouw Fikkie, Bello of Lady verdient natuurlijk het allerbeste. Een prachtig hondenpaleis voor binnen of buiten. Wij verzamelden de leukste hondenhokken voor jouw beste maatje. En wist je trouwens dat je heel gemakkelijk zelf een hondenhok kunt maken? Je leest er meer over hieronder.

Hondenhok voor buiten

Je hond is graag buiten en je hebt een lekkere tuin voor hem of haar om te spelen. Dan is het wel handig om een lekker plekje voor je hond te creëren. Een hondenhok is dan de beste oplossing. Zo heeft je viervoeter een dak boven zijn hoofd voor als het gaat regenen en is het er zelfs in de wintermaanden goed toeven. Allerlei verschillende hondenhokken vind je op Dierenverblijf.com.

Je kan natuurlijk ook makkelijk zelf het hondenhok een beetje creatief opknappen. De hondenhokken zijn allemaal van hout, dus heel goed zelf te bewerken. Likje verf er over in een vrolijk kleurtje. De naam van je hond met sjablonen erop geverfd en je hebt je saaie hondenhok volledig gepersonaliseerd.

Hondenhok van steigerhout

Steigerhout wordt veel gebruikt voor tuinmeubelen en tafels en kasten voor in huis. Maar je kunt er natuurlijk ook heel makkelijk een hondenhok van maken. Dat dacht Hans, van Hansgemaakt ook. Hij verkoop hele mooie, stoere hondenhokken van steigerhout. In iedere maat en in elk gewenst model leverbaar!

Hondenhok zelf maken

Ook in huis verdient je hond een fijne plek om te liggen en te slapen. Uiteraard bestaan er ontelbaar veel verschillende hondenmanden en –kussens. Maar hoe leuk is het om er zelf een te maken. In de vorm van een hondenhok! Op onze site vind je een uitgebreid stappenplan voor het maken van een hondenhok. Timmer zelf het huisje in elkaar en verf hem in een kleur naar keuze. Lekker groot kussen erin, naambordje van je hond erop en het dier heeft een heerlijke relaxplek.

Bron beeld: 101 Woonideeën juli 2012

nog meer: wooninspiratie