vtwonen

Dit is het vtwonen voorjaarshuis!

Pink it up! Een roze interieur doet je misschien denken aan lief en romantisch, maar om roze in je gehele interieur aan te brengen vergt lef! Durf jij? Stylist Cleo Scheulderman wel toen ze het vtwonen voorjaarshuis samenstelde. Wij krijgen er flinke voorjaarskriebels van!

Muurverf ‘Light Grey’ van vtwonen. Kleur op de lambrisering ‘Light Peachblossom’ van Little Greene. Grijze bank van vtwonen, velvet loungestoel van Nordal, gouden wandkast van Nordal, witte vaas van vtwonen, salontafel van Nordal, molecular element van HKliving, Bloom! poster van I love my type poster, ornament ring op voet van Scapa Home, ornament glas jellyfish van HKliving, kussen kleur almond van By Mölle, gekleurde kussen van Ferm Living, plaid kleur marble pink van Malagoon, beige vaas van vtwonen, roze kussen Chelsea van Riverdale, kussen pink salt van By Mölle, kussen met patroon van Lene Bjerre, krukje van New Rootz, plaid kleur wheat van By Mölle, Gitte vloerkleed van Karpetten van Kaatz, wandlamp van Zuiver. Overig is privébezit.

Gouden wandkast van Nordal, witte vaas van vtwonen, molecular element van HKliving, tafellamp van Fest Amsterdam, no-face beeld van HKliving, schildpad ornament van HKliving, beige vaas van vtwonen. Overig is privébezit.

Marmeren tafel van Zuiver, ornament ring op voet van Scapa Home, hanglamp van Zuiver, spijlenstoel van Hay, kussen pink salt van By Mölle, Bloom! poster van I love my type, plaid kleur marble pink van Malagoon, krukje van Ferm living, houten print van kek Amsterdam, okergele vaas van vtwonen, okergele schaal van vtwonen, theepot van Kahler, mok van Nordal. Overig is privébezit.

Velvet loungestoel van Nordal, okergele schaal van vtwonen, mok van Nordal. Overig is privébezit.

Marmeren tafel van Zuiver, mok van Nordal, okergele vaas van vtwonen, okergele schaal van vtwonen, theepot van Kahler, bonbonneriere van Kahler.

Alles bij elkaar

Op deze pagina hebben we alle gebruikte spullen voor je verzameld.

 

Fotograaf Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Iris op 16 maart 2018 om 10:28

Goedemorgen,

Ik ben erg benieuwd naar de kleur van de lambrisering. Is dit heart wood van flexa?

>

vtwonen op 20 maart 2018 om 09:38

Beste Iris, hier is de kleur 'Light Peachblossom' van Little Greene gebruikt.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties