Feest met kerstballen

Kerstliedjes en kerstfilms brengen ons alvast in de juiste feeststemming, maar het is pas écht kerst met een versierde kerstboom in huis! Maar welke kerstballen gebruik je dit jaar? Wij helpen je een handje en delen vast de mooiste kerstboomversiering.

kerstballen

Traditionele kerstboom

Ben jij gek op een traditionele kerst? Dan staat in jouw huis vast en zeker een echte kerstboom. Versierd met de mooiste ballen in rood en goud of juist wat meer basic kleuren met een glitterrandje als finishing touch. Eén ding is zeker: kerstballen zijn niet te missen in jouw boom.

Unieke kerstballen

Je kunt je kerstboom ook op een andere, meer persoonlijke manier versieren. Gebruik bijvoorbeeld eens andere ornamenten, zoals draadversiering of sterren. Met sterren en een marmeren kerstboompje kun je uren blijven kijken naar je boom. Gezellig! Tip: combineer kerstballen en andere versieringen voor een speels effect.

Kerstboom, maar dan anders

Wist je dat je de kerstversieringen ook leuk kunt ophangen aan een takkenbos? Kies een paar mooie dennentakken uit. Zet ze in een flesvaas en decoreer ze met verschillende versieringen. Et voilà, een kerstboom maar dan anders.

nog meer: wooninspiratie