WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een gouden kerst met vtwonen

De kerstcollectie van vtwonen ligt nú in de winkels, dus tijd om je huis feestproof te maken met goud, glas en glans. Haal de feestelijke sfeer naar binnen en vier dit jaar een gouden kerst!
vtwonen kerst golden glow Goudkleurige schaal, goudkleurige kaarsenhouder, goudkleurig memobord (vtwonen). Dressoir (Burbri).

vtwonen kerst spiraal kerstboom Kerstballen van glas met zwart/gouden streep, spiraalvormige kerstboom, goudkleurig serveerbord, goudkleurige schaal (vtwonen). Oude deur (Burbri). Fauteuil (Meker wonen). Fluwelen jasje (Maison nl).

vtwonen kerst glazen kandelarenGlazen kandelaars (vtwonen). Ronde tafel (De Weldaad). Oude deur (Burbri).

vtwonen kerst goud gedekte tafelGoudkleurige kaarsenhouder, goudkleurig serveerbord, goudkleurige schaal (vtwonen). Werkbank met lades en stoel (Burbri).

vtwonen kerst vaasjes goud zwartDecoratievaasje, goudkleurige serveerschaal (vtwonen). Werkbank (Burbri).

vtwonene kerst glazen buisjes Glazen buisjes, kerstballen (vtwonen). Oude luiken (Burbri).

Golden glow

In de donkere dagen is elk lichtpuntje meegenomen. Kaarslicht dat reflecteert in gouden accessoires als dit memobord geven extra glans aan je dag. Het bord is magnetisch, dus een leuke compositie van je mooiste kerstkaarten is zo gemaakt!

Dubbele schroef

Wegens succes terug in de vtwonen collectie:
een boom in spiraalvorm die je aan het plafond hangt. Voor een groene twist hang je er wat eucalyptustakken in met mooi vergrijsd blad, dat ook nog eens heerlijk ruikt. Ballen erin en je boom is klaar. En na de kerst klap je ’m zo in en berg je ’m op als een plat pakketje.

Samenwerking

Niet één, niet twee, maar een heel regiment kandelaars zorgt hier voor een zee van licht. De mooie vergrijsde kaarsen in verschillende kleuren en lengtes geven ze een chique twist. Maar vooral de herhaling doet het ’m.

Goud op tafel

Wat is er feestelijker dan een goud gedekte tafel? Ga all the way of gebruik de serveerborden als onderborden voor je gewone servies. Extra mooi in combinatie met een doorleefde houten tafel of gedekt met denim.

Tafelschikking

Een tikje nostalgisch, deze vaasjes met zwarte onderkant en gouden binnenzijde. Toch passen ze bij elke stijl. Zet ze bijvoorbeeld naast elk bord op tafel met voor iedereen een mooie tak of bloem erin. 
Of hang er een kaartje aan met een 
persoonlijke boodschap voor elke gast.

Feestslinger

Voor het raam, in de boom, op de schouw: dit zwart-witte koord met daaraan zes glazen buisjes is overal leuk. Wat mooie winterse takjes erin en een paar zwart en goud beschilderde glazen kerstballen en klaar ben je.

Bron: vtwonen 12-2016 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman | Productie Tanja Saarberg

nog meer: wooninspiratie