WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Inspiratie nodig? Bekijk hier de 5 mooiste woonboeken

Of je nu inspiratie op wil doen, tips wil lezen voor je eigen interieur of aan de slag wil met DIY’s, met een van deze vijf woonboeken zit je altijd goed.

woonboeken

1. Woonboeken: 100 inspirerende interieurs

Met dit woonboek maak je een reis over de wereld langs de meest inspirerende interieurs. Droom weg bij de verschillende stijlen en vind inspiratie voor je eigen huis.

2. Leer de basics met dit woonboek

Met interieurbasics leer je alles over interieurstijlen, kleuren, accessoires en meer om jouw perfecte interieur te kunnen creëren. Wil je een Scandinavisch interieur? Leer dan nu alvast onze 6 basics.

Shop in de stijl

3. Aan de slag

Vind je het leuk om zelf dingen te maken voor in huis? Met dit woonboek heb je genoeg inspiratie! De 199 DIY-ideeën zijn makkelijk te maken en voor iedereen zit er iets tussen. Kijk hier voor een overzicht van al onze DIY-artikelen.

4. Haal de natuur in huis met tips uit dit interieurboek

Met het woonboek ‘bloemen in huis’ krijg je de beste tips en creatieve ideeën om de natuur in huis te halen. Vrolijk je kamer op met bloemen of maak er een geheel van met andere kleuren.

5. Geniet van een mooi interieur

Enjoy mooi wonen is een gids vol met (woon)winkels, workshops, tips en inspiratie om je huis een persoonlijke uitstraling te geven. Of je nu houdt van design, retro of modern: in deze gids vind je alles. Zin om te shoppen na het opdoen van al die inspiratie uit deze woonboeken? Neem dan zeker een kijkje in de vtwonen shop.

woonboeken
nog meer: wooninspiratie