WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Creatief met ansichtkaarten

Geef je huis karakter met zelfgemaakte collages van de mooiste ansichtkaarten. Vijf snelle stylingideeën voor kunst-op-maat, zo kun je mooie ansichtkaarten bewaren.

creatief met kaarten

kaartenrek

grafische kaarten

ansichtkaarten bewaren

creatief met kaarten

Plak ze achter glas

De kast van Raw Materials krijgt een eigen gezicht door de binnenkant van de glazen deur met kunstkaarten te beplakken. Een paar exemplaren op de buitenkant van de deur zorgen voor een extra gevoel van diepte. Kies voor één thema, zoals hier prachtige portretten van vrouwen door de eeuwen heen. De lamp is van Sourced & Sold, de kruk is van Lodsh en het voddenkleed is van Au Maison.

Kies voor een rek

Variatie troef: met een rek van bijvoorbeeld Bloomingville creëer je een steeds wisselende tentoonstelling. Mooi voor aan de muur of op tafel van Sourced & Sold. Hier is gekozen voor een mix van kunstkaarten en kaarten met gedichten. De stoelen en de lamp komen van Sourced & Sold.

Zet ze op een rij

Door een rijtje grafische, zwart-witte ansichtkaarten in verschillende formaten op de muur te plakken maak je een alternatieve lambrisering. Een smalle streep van oranje tape van Vlieger zorgt voor een extra krachtig effect. Het groene bankje is van Raw Materials. De lamp is van Sourced & Sold, het kleed is van Sukha.

Geef ze een slinger

Deze decoratieve slinger met kunstkaarten in vergrijsde blauw-tinten is een echte blikvanger. Kies voor een mooi contrasterend rood koord en bevestig de kaarten met een knoopje of klemmetje. De ster is van Andy Doig en het kastje op wielen van Sourced & sold.

Ga wildplakken

Kies je favoriete kaarten en plak of prik die lukraak op de muur. Zorg voor variatie: van decoratieve ansichtkaarten tot exemplaren met lieve berichten die je door de jaren heen gekregen hebt. Laat van sommige kaarten de achterkant zien, zodat de tekst zichtbaar is. De bank (nr. 7610 in zachtgele wollen bekleding) is van Gelderland. De industriële salontafel is van Sourced & Sold en het kleed is van Au Maison. De lamp is van Raw Materials.

De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij Art Unlimited en Plint, maar je kunt ook jouw eigen mooie ansichtkaarten bewaren en hiervoor gebruiken.

Bron: vtwonen | Fotografie Anna de Leeuw | Styling Marianne Luning

Vijf snelle stylingideeën voor kunst-op-maat.

nog meer: wooninspiratie