De favoriete sites van Bloesem blogs

Irene Hoofs was als jong meisje al bezig met het verzamelen van dingen die ze mooi vond. Mooie kleuren, patronen, kaarten… Mooie spullen verzamelt ze nog steeds, maar nu voor haar blogs Bloesem en Bloesem Kids. Doordeweeks post ze elke dag minstens twee berichten met beelden en een korte tekst, waarop lezers vanuit de hele wereld reageren.

bloesem blog 101 woonideeen

Bloesem blogs favorieten:

Blogs die Irene iedere dag bezoekt:

Een paar favoriete Nederlandse blogs:

Irene haar goedbezochte Bloesem blogs: www.bloesem.blogs.com en bkids.typepad.com

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 7 september 2012 om 09:12

Betreft voor het delen van informatie met ons.

>

Anoniem op 7 september 2012 om 08:57

Hallo iedereen! Ik weet niet waar te beginnen, maar hopen dat deze site nuttig voor mij.

>

Anoniem op 7 september 2012 om 08:12

Aardige post. Ik struikelde op je blog en wilde zeggen dat ik echt heb genoten van bladeren in uw blog posts. Na alles wat ik zal u te abonneren op je RSS-feed en ik hoop dat je snel weer schrijven!

>

Anoniem op 6 september 2012 om 10:28

Ik hou van de waardevolle informatie die u in uw artikelen. Ik zal bookmark uw blog en hier weer controleer regelmatig. Ik ben vrij zeker dat ik veel nieuwe dingen te leren hier! Veel succes voor de volgende!

>

Anoniem op 6 september 2012 om 09:48

Bedankt voor de zinnige kritiek. Me & mijn buurman waren net klaar om wat onderzoek te doen. We kregen een pak een boek van onze lokale bibliotheek, maar ik denk dat ik meer geleerd van dit bericht. Ik ben erg blij om zo'n grote informatie wordt gratis verdeeld daar te zien.

>

Anoniem op 6 september 2012 om 08:43

De Pleasure naar uw blog te begrijpen. De bovenstaande artikelen is vrij uitzonderlijk, en ik heb echt genoten van het lezen van uw blog en punten die u geuit. Ik hou echt van om terug te verschijnen op een typisch basis, een veel meer in het onderwerp te plaatsen. Bedankt voor het delen van ... blijven schrijven!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties