WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 9: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Deze week gaat styliste Valerie aan de slag voor vlogger Lilian van het YouTube-kanaal Back2Beauty. Ze is ontevreden over de donkere hal. Bekijk snel video om te zien welke oplossing onze styliste heeft bedacht voor Lilian!de hal

Lilian van Back2Beauty vlogt al een aantal jaar voor haar YouTube-kanaal over beauty en lifestyle. Ze is gek op interieur, maar heeft moeite om haar smaak in de hal toe te passen. Via haar Pinterest-moodboard en de vtwonen woontype-test kwam naar buiten dat ze een romantische woonstijl heeft, maar zonder teveel rommeltjes van kleine bloemetjes of streepjes. Styliste Valerie gaat aan de slag om de hal groter en lichter te doen lijken. Benieuwd hoe Lilian reageert? Bekijk dan hieronder de video.

Video: Stylen op de m2 – de hal

Leuke producten in deze aflevering gespot? Shop ze hier!

de hal

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 10 gaat styliste Femke aan de slag voor vlogger Shifra van A Cup of Life. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie