WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 8: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Deze week gaat styliste Danielle aan de slag voor vlogger Elize van het YouTube-kanaal GirlOnTheWhiteBike. Haar slaapkamer heeft al sinds haar twaalfde geen opfrisbeurt gekregen. Bekijk de video om te zien of Elize blij is met het eindresultaat!

slaapkamer

Via de vtwonen woontype-test en een Pinterest-moodboard heeft Elize haar voorkeur opgegeven. Ze houdt van een naturel look met basic tinten. Haar slaapkamer is nu veel te vol en druk, waardoor ze niet rustig kan slapen. Styliste Danielle pakt dit probleem aan door een overzichtelijke, rustige ruimte te creëren. Bekijk de video om het eindresultaat van deze styling te zien.

Video: Stylen op de m2 slaapkamer


Leuke producten in deze aflevering gespot? Shop ze hier!

slaapkamer

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 9 gaat styliste Valerie aan de slag voor vlogger Lilian van Back2Beauty. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie