kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 7: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Tim van het YouTube-kanaal EverythingTim woont samen met zijn vriend in een maisonnette. De woonkamer is helemaal in zijn stijl, maar Tim wil een keer iets anders. Bekijk nu de video om te zien welke twist stylist Valerie zijn interieur geeft!

woonkamer

De woonkamer van Tim heeft een romantische inrichting. De stijl pas bij het monumentale pand, maar ietsjes stoerder zou vlogger tim niet erg vinden. Hij geeft zijn wensen door aan vtwonen stylist Valerie, die een nieuw ingerichte woonkamer in de studio creëert. Benieuwd naar de reactie van Tim op het eindresultaat? Bekijk dan snel de video!

Video: Stylen op de m2 woonkamer


Leuke producten in deze aflevering gespot? Shop ze hier!

woonkamer

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 8 gaat styliste Danielle aan de slag voor vlogger Elize van GirlOnTheWhiteBike. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie