kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 6: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Vlogger Sarah van het YouTube-kanaal UltimateFashionLover woont in een kleine zolderwoning. Bij binnenkomst is haar hal donker en stoffig. Tijd voor advies van styliste Femke om de hal weer leefbaar te maken! Bekijk de video om Sarahs reactie te zien. 

de hal

Sarah woont klein, maar fijn. Haar zolderkamertje is vaak te bewonderen in haar vlogs. Sarah houdt van een naturel, warm huis. Alleen haar hal past niet in dat plaatje. De donkere ruimte heeft meer aandacht nodig, zodat Sarah overzichtelijk haar spullen kan opbergen. Via de vtwonen woontype-test en haar Pinterest-board is styliste Femke aan de slag gegeven om de ideale hal te creëren. Wil jij ook je hal een boost geven en ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan snel de video!

Video: Stylen op de m2 de hal


Leuke producten gespot? Shop ze hier!

de hal

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 7 gaan styliste Valerie aan de slag voor vlogger Tim van EverythingTim. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie