WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 5: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Vlogger Linda van YouTube-kanaal Lizlalove is gek op interieur, maar wilt een nieuwe look proberen voor haar slaapkamer. Styliste Danielle tovert de lege vtwonen-box om tot een gezellige, warme slaapplek. Benieuwd hoe Linda reageert? Bekijk dan snel de video!

slaapkamer inspiratie

Vlogger Linda is kapper in het dagelijks leven. Op haar YouTube-kanaal Lizlalove geeft ze inspiratie voor leuke kapsels. Nu woont heeft ze een leuk huisje in Zuid-Holland maar mist nog inspiratie op interieur-gebied. Linda houdt van een warme, gezellig inrichting met een vleugje glamour. Via haar Pinterest moodboard geeft Linda haar interieur-smaak door aan vtwonen styliste Danielle. Hieronder kun je het eindresultaat zien van de warme slaapkamer.
Leuke producten gespot? Shop de bijpassende producten hier.

Video: Stylen op de m2 slaapkamer inspiratie


slaapkamer inspiratie

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 6 gaan we aan de slag voor vlogger Sarah van UltimateFashionLover. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie