WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 3: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Vlogger Denise van Iamtheknees heeft een groot balkon, maar qua aankleding doet zij hier niks mee. Styliste Danielle gaat in de studio aan de slag om haar balkon-inspiratie te geven. Bekijk hier de nieuwe aflevering om te zien hoe Denise reageert!

balkon

Denise woont samen met haar vriend in een ruime flat. Ze is tevreden met de inrichting, alleen de buitenruimte past niet bij de woning. Het balkon mist groen en leuke decoratie. Styliste Danielle gaat daarom voor haar een nieuwe balkonsetting creëren. Via de vtwonen woontype-test en Denise’s Pinterest-board bepaald laat de vlogger haar smaak weten. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hieronder de nieuwe aflevering van Stylen op de m2.

Video: Stylen op de m2 bij Denise


Een leuk product gespot? Bekijk hier alle producten uit de setting.

balkon

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag zie je de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal. In aflevering 4 gaat styliste Femke aan de slag voor vlogger Kelly. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie