WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 2: Stylen op de m2

Vlogger Claire van TrendGloss houdt zich bezig met de nieuwe trends, alleen haar eigen huisje een leuk eetgedeelte met een hippe tafel. In de nieuwe vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 gaat een styliste elke week in de studio aan de slag om een vlogger inspiratie voor in huis te geven. Bekijk hieronder de nieuwe aflevering!
tafel

Spullen heeft videoblogster Claire genoeg. Alleen alles tot één geheel maken lukt haar nog niet erg. Vooral het eetgedeelte in haar bovenwoning mist nog leuke, moderne details. Interieurstyliste Danielle Verheul gaat aan de slag om een inspirerende eetkamer te creëren met een grote tafel. Zo hoopt de styliste, Claire’s eetgedeelte weer een nieuw leven in te blazen. Wil jij ook zien hoe de styliste dit doet? Bekijk dan snel de nieuwe aflevering!

Op zoek naar bepaalde producten uit deze aflevering? Bekijk hier de bijpassende producten om zelf te shoppen!

Video: eetgedeelte met tafel


tafel

Elke week een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag komt de nieuwe aflevering van Stylen op de m2 online op het vtwonen YouTube-kanaal. Daarin gaat Styliste Danielle aan de slag voor vlogger Denise. Mis de nieuwe aflevering niet! Blijf elke week op de hoogte van nieuwe video door je hier gratis te abonneren op het vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie