WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 12: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Deze week gaat styliste Femke aan de slag voor vlogger Aranka van By Aranka. De werkkamer van Aranka staat nog vol verhuisdozen en kent geen orde. Bekijk de video om te zien hoe Femke een rustige werkplek maakt. 
werkkamer

Aranka en haar partner kunnen niet rustig gebruik maken van de werkkamer, aangezien de ruimte nog vol staat met spullen. Via de vtwonen woontype-test en haar Pinterest-moodboard heeft Aranka haar woonstijl doorgegeven aan vtwonen. Naar voren kwam dat ze een natuurlijke woonsmaak heeft.

In alweer de laatste aflevering van Stylen op de m2 maakt styliste Femke de ideale werkplek voor Aranka en voegt meer kleur aan de basic inrichting toe. Bekijk hieronder de aflevering om het eindresultaat en de reactie van Aranka te zien.

Video: Stylen op de m2 – de werkkamer


Leuke producten in deze aflevering gespot? Shop ze hier!

werkkamer

Volgende week donderdag een nieuwe YouTube-serie!

Dit was alweer de laatste aflevering van stylen op de m2. Niet getreurd want volgende week komt een nieuwe reeks video’s. Daarin behandelt styliste Femke de meest gestelde vragen aan de vtwonen-redactie. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Abonneer je dan alvast hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal!

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie