WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 11: Stylen op de m2

De vtwonen YouTube-serie Stylen op de m2 geeft bekende vloggers nieuwe inspiratie voor in huis. Deze week gaat styliste Valerie aan de slag voor vlogger Sunseeree van het YouTube-kanaal Koalabeautymama. Ze zou graag haar eetkamer knusser en overzichtelijker zien. Benieuwd hoe Valerie dit aanpakt? Bekijk dan nu de aflevering!

eetkamer

Sunseeree vlogt over lifestyle en haar gezinsleven. Ze heeft twee kinderen waar ze gek op is. Ook met het rijtjeshuis is ze gelukkig, alleen de indeling van het eetgedeelte zou anders kunnen. Nu is het onoverzichtelijk en ligt er vaak speelgoed onder de eettafel. Via de vtwonen woontype-test en een Pinterest-moodboard geeft Sunseeree haar woonsmaak aan styliste Valerie door. Valerie gaat vervolgens in de vtwonen white box aan de slag om de vlogger te inspireren met een gezellige, overzichtelijke eetkamer. Bekijk de video hieronder om het eindresultaat te zien.

Video: Stylen op de m2 – de eetkamer

Leuke producten in deze aflevering gespot? Shop ze hier!

eetkamer

Elke donderdag een nieuwe Stylen op de m2

Volgende week donderdag is de allerlaatste aflevering van Stylen op de m2 op ons vtwonen YouTube-kanaal te zien. In aflevering 12 gaat styliste Femke aan de slag voor vlogger Aranka van By Aranka. Wil je de nieuwe aflevering niet missen? Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste video’s door je hier gratis te abonneren op ons vtwonen YouTube-kanaal.

Bron: in samenwerking met Histor (verf), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie