WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x stylen met HKliving

Ben je, net als wij, gek op het combineren van verschillende woonstijlen, kleuren en materialen? Dan word je absoluut blij van de veelzijdige collectie van HKliving. Basic, kleurrijk en altijd met een eigen twist. Of je nu van vintage, klassiek of botanisch wonen houdt; geen interieur die het merk niet omarmt. 

Met een vleugje vakantie

Ursula en Hans besloten hun boeltje in Nederland op te pakken en het grote avontuur aan te gaan in Australië. Een avontuur dat eindigt met een vakantiehuis aan de zuidkust van Australië. Ursula: ‘Ik houd van een losse, comfortabele sfeer. Het mag wel wat onaf zijn, zolang alles maar van goede kwaliteit is. Niet te stijf of te perfect, met mooie texturen en lichte kleuren. Ik noem het maar de Nederlandse stijl.’ Die stijl zie je ook meteen terug in hun huis aan de kust: robuust, licht en warm. Kijk binnen bij Ursula en Hans.

Uit alle windstreken

Aardse kleuren als terra, brique, roze en oranje benadrukken nog eens het oriëntaalse zen-gevoel van de lampionnen. Het contrasterend zwart van de stoelen 
en de haard verenigt het warme oosten met het koele industriële westen. Alle overige productinformatie vind je hier.

Binnen in een mystiek bos

Die geheimzinnige sfeer van een dennenbos, waar op een stille winterochtend de mistflarden tussen de stammen zweven, haal je het vervolgens eenvoudig naar binnen met een XL fotobehangpaneel. De poederzachte, warme rozetinten nodigen namelijk uit tot ontspannen genieten. Met de roze velvet bank als hoofdrolspeler om je tot rust te brengen. En zie je de gouden bijzettafel? Die zorgt voor de chique finishing touch. Alle overige productinformatie vind je hier.

Bron: 1. vtwonen 08-2018 | Fotografie Derek Swalwell | Styling Rachel Vigor,  2. vtwonen 02-2018 | Fotografie Stan Koolen | Styling Marianne Luning, 3 vtwonen 01-2018 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Marlies Does

nog meer: wooninspiratie