WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Doe ‘ns gek: 3 anders-dan-anders plekken voor de kerstboom

Deze kerst is alles toch al een beetje anders dan anders, dus waarom ook niet met de kerstboom even helemaal out of the box? Want elk jaar dezelfde plek en dezelfde mand is ook maar saaaai. Ooit aan een boom aan het plafond gedacht? Of op z’n kop? We laten je zien dat anders helemaal zo gek niet is.

Kerstboom aan het plafond

Deze zwevende kerstboom lijkt zo uit een sprookje te zijn ontsnapt. Bevestig de boom met een touw aan het plafond en zorg dat hij los van de grond komt. Je kunt hiervoor een echte boom of een kunstkerstboom gebruiken. Versier de boom met spuitsneeuw en snoei wat takken weg voor een luchtiger effect.

Nog op zoek naar een kerstboom? Die koop je tegenwoordig gewoon online!

Boom op tafel

Ook kleine kerstbomen kunnen blikvangers zijn: op de eettafel krijgt dit boompje alle aandacht. Knoop een linnen doek om de pot en versier je nieuwe tafelgenoot met decoratie in verstilde pastellen. Spuit wat nepsneeuw voor de finishing touch.

Boom boven de keuken

Een kerstboom boven een kookeiland is wel echt even anders dan anders. Maar tijdens de kerstdagen breng je aardig wat uren door in je keuken, dus waarom niet? Versier de takken sober met kleine lichtjes en zachte kleuren. En hang ‘m niet boven je gasfornuis.

Bekijk hier al onze kerstinspiratie.

Alternatieven voor de kerstboom

nog meer: wooninspiratie