WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

2x van Nederlandse bodem

Zuiver en Dutchbone; ken jij deze namen al? Twee Oerhollandse merken, met beide overduidelijk hun eigen stijl. Welke is jouw favoriet?
dutchbone cognaczuiver scandinavisch pastel

Dutchbone

Denk je aan Dutchbone, dan denk je aan stoer en industrieel. Grof hout gecombineerd met staal en leer, geven body aan je interieur. Dutchbone haalt zijn inspiratie over de hele wereld en dat is ook te zien in zijn meubelen. Op ontdekkingstocht over de hele wereld vindt Dutchbone zijn producten in warme aardetinten. Of je nu een loft hebt in New York, een grachtenpand in Amsterdam; Dutchbone heeft voor elke woning geschikte meubelen. Kies jij voor de stoere eettafel of een leren fauteuil?

Zuiver

Scandinavisch en design: daar staat Zuiver voor. Eenvoudige vormen, natuurlijke materialen in rustige kleuren geven je interieur functionele mogelijkheden. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen door het Zuiver Design team en lopen altijd gelijk met de laatste trends. Zuiver creëert voortdurend nieuwe, betaalbare toevoegingen aan de collectie. Zo voegde zij onlangs een nieuw model eetkamerstoel toe: Albert Kuip.

hollandse bodem dutchbone zuiver

nog meer: wooninspiratie